Op dit moment nemen wij geen nieuwe partner relatietherapie meer aan !!

De partner-relatietherapieën worden door mij en mijn collega Frans Pietrzak gegeven. Wij werken tijdens de sessies als duo therapeut. Zowel de intake(s) als de behandelingen worden door ons beiden gedaan. De partner-relatietherapieën worden op dit moment alleen op vrijdagen gegeven. Voorafgaand aan de intake doen we een telefonische screening waarna de intake in overleg wordt ingepland.

Wij werken vanuit verschillende theorieën en technieken zoals EFT en technieken vanuit de directieve en cognitieve gedragstherapie. Wij zijn beiden ervaren relatie en gezinstherapeuten binnen de GGZ en forensische sector.

Wanneer: de partner-relatietherapieën worden op dit moment alleen op de donderdagen gegeven

Kosten: relatietherapie wordt niet meer vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit betekent dat de partner relatietherapie door u zelf dient te worden betaald.

Tarieven:

Intake: 150 euro (excl. 21% btw); duur 90 minuten

Sessie: 120 euro (excl. 21% btw); duur 60 minuten

De praktijk hanteert een no-showbeleid. Dit houdt in dat indien u de afspraak later dan 24 uur van tevoren afzegt of indien u niet verschijnt op de afspraak, er kosten bij u in rekening worden gebracht. Ook indien slechts één van de partners afwezig is, gaat de geplande sessie niet door en zullen kosten worden doorberekent als een no-show. 

De kosten voor no-show bedragen 100 euro (excl. 21% btw) per sessie, ongeacht de reden van afwezigheid.