U kunt zich aanmelden na een verwijzing van een huisarts of een ander specialist. De aanmelding kan per mail of telefonisch. Na een telefonische screening wordt bepaald of u bij mij terecht kan. Indien er een wachttijd is voor de behandeling komt u na de screening op de wachtlijst. Zodra er plek is krijgt u per mail een uitnodiging voor een intakegesprek.

U wordt verzocht om bij uw eerste afspraak een verwijsbrief van de huisarts, uw verzekeringspas en een legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te nemen. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een behandeling vergoed te krijgen.

De intake neemt tussen de 1-2 gesprekken in beslag. Tijdens de intakefase wordt een diagnose gesteld en een behandelvoorstel gedaan. Als u akkoord bent dan gaat de behandeling starten. Het kan ook voorkomen dat uw klachten elders beter behandeld kunnen worden, in dat geval zal er een advies en/of doorverwijzing plaatsvinden.

Op vrijdag tussen 12.30 en 13.00 is er een telefonisch spreekuur voor aanmeldingen of informatie. Op andere tijden kunt u een bericht achterlaten en wordt spoedig contact met u opgenomen.

U kunt ook een email sturen naar: praktijktavares@gmail.com.